Wayquest akadémia

Tisztább jelentések a WayQuestben

Tisztább jelentések a WayQuestben

2019-01-25

A WayQuest program 3.5-ös verziójában több módosítás is történt annak érdekében, hogy a jelentések minél inkább mentesek legyenek a kiértékelést zavaró soroktól. Fontos megjegyezni, hogy mind a korábbi, mind a jelenlegi értékek pontosak a maguk módján – eltérés a mért adatok értelmezésében van. Szándékaink szerint az újabb verziók jelentésein látható számok közelebb állnak majd a nyers adatokból emberi értékelés alapján elvárt értékekhez, és könnyebb lesz a kapott számok összevetése a grafikonokról leolvasható mérésekkel.

Megművelt terület a WayQuest programban

Megművelt terület a WayQuest programban

2019-01-25

Az ITineris WayQuest rendszer a járművek által bejárt útvonal megjelenítésén és az általuk megtett út számolásán túl a mezőgazdasági gépek által megművelt területek kiszámítására is képes. Ebben a cikkben a megművelt terület felhasználási körét, számítási módjait, a kapott adatok értelmezését, és a belőlük levonható következtetéseket tekintjük át konkrét példák segítségével.

Mit jelent a bolyongás?

Mit jelent a bolyongás?

2016-06-20

A WayQuest program GPS alapú technológia felhasználásával követi nyomon a járművek tartózkodási helyét és útvonalát. A helymeghatározásban – a gyengébb GPS vételből adódóan – időnként kisebb pontatlanságok tapasztalhatók. Így előfordulhatnak olyan esetek, amikor a rendszer elmozdulásokat érzékel az egy helyben álló járművek pozíciójában is. Ezeket a látszólagos mozgásokat – melyek mögött nincs valódi haladás – nevezzük bolyongásnak.

Tanulmány letöltése

Töltse le részletes tanulmányunkat, melyből megtudhatja, hogy a piacon egyedülálló WayQuest mezőgazdasági kontrolling rendszer hogyan képes az Ön gazdaságát – a benne megbújó gazdasági potenciált kiaknázva – még versenyképesebbé és jövedelmezőbbé változtatni!

Tanulmány letöltése

Előnyök

  • Hatékonyabb termeléssel még több bevételt érhet el
  • Tökéletes ellenőrzéssel mindent kontrollálhat
  • Csökkentheti a költségeit, így még több profitra tehet szert
  • Precíz hardverekkel pontos adatokhoz fér hozzá
  • A kapott információk alapján megbízható döntéseket hozhat
További előnyök

Referencák

Akik már sikeresebbek – kattintson és ismerje meg referenciáinkat!

Referenciák