Ügyféltámogatás

E-mail: support@itineris.hu
Mobil: (+36 20) 342 70 03 (munkanap 9 és 17 óra között)

Távoli segítségnyújtáshoz a TeamViewer segédprogramot használjuk. Hogy miért? A Windows beépített Távoli Asztal (Remote Desktop) funkciója, és sok más program (pl. Remote Admin) teljesen átveszik az ügyfél képernyőjét, és a gépe feletti irányítást. Ezzel szemben TeamViewerben az ügyfél segítségnyújtó kollégánkkal egyszerre lát mindent, így az biztosan csak azt nyit meg, futtat, másol le, ami a probléma megoldásához hozzátartozik. Egy hiba reprodukálásánál pedig munkatársunk tudja pontosan nyomon követni a szükséges lépéseket. A kapcsolat felépítése csak úgy történik meg, ha ügyfelünk minden egyes alkalommal telefonon keresztül bediktálja az aktuális programindításhoz tartozó jelszót – ezzel is fokozva a biztonságot.

A TeamViewer egyszerű kliensprogramját innen töltheti le. Ezt a változatot nem kell telepíteni; letöltés után duplaklikkel már indítható is.

Tanulmány letöltése

Töltse le részletes tanulmányunkat, melyből megtudhatja, hogy a piacon egyedülálló WayQuest mezőgazdasági kontrolling rendszer hogyan képes az Ön gazdaságát – a benne megbújó gazdasági potenciált kiaknázva – még versenyképesebbé és jövedelmezőbbé változtatni!

Tanulmány letöltése

Előnyök

  • Hatékonyabb termeléssel még több bevételt érhet el
  • Tökéletes ellenőrzéssel mindent kontrollálhat
  • Csökkentheti a költségeit, így még több profitra tehet szert
  • Precíz hardverekkel pontos adatokhoz fér hozzá
  • A kapott információk alapján megbízható döntéseket hozhat
További előnyök

Referencák

Akik már sikeresebbek – kattintson és ismerje meg referenciáinkat!

Referenciák