Integráció – a kontrolling rendszer csúcsa

2016-09-04

Szeretné a begyűjtött adatokat automatizáltan megjeleníteni saját vállalatirányítási vagy egyéb informatikai rendszerében, és ott felhasználni? Esetleg a belső rendszeréből szeretne törzsadatokat a WayQuesttel szinkronizálni? Nincs akadálya: ismerje meg a rendszer végtelen rugalmasságát!

Végtelen rugalmasság a szinkronizációban

Szeretné a mezőgazdasági munkafolyamatokhoz kapcsolódó összes információt saját vállalatirányítási szoftverében kezelni, esetlen onnan adatokat továbbítani mezőgazdasági kontrolling rendszerébe?

A WayQuest tökéletesen átláthatóvá változtatja a mezőgazdasági munkafolyamatokat: nincs többé rejtett veszteség, Ön mindig pontosan tudni fogja, mikor, milyen típusú és mekkora mértékű költségek keletkeznek a mezőgazdasági erőgépekkel végzett munkák során. Teljes kontrollt biztosítunk a munkavállalók felett is: másodpercre lebontva megismerheti, mikor milyen tevékenységet végeztek. A munkaidők optimalizálásával és a költségek minimalizálásával így Ön lehet a régió legsikeresebb termelője.

Teret adunk az egyedi igények is, úgymint ügyviteli szoftver integráció és egyéb elképzelések megvalósítása a rendszerben, így csökkentve tovább a munkafolyamatokhoz kapcsolódó adminisztratív ráfordításokat. Mindezt felhasználóbarát felülettel tesszük teljessé, így az alapokat gyorsan elsajátíthatja. Sőt: akár Excelbe is kiexportálhatja a rendelkezésre álló információhalmazt, hogy még a legmélyebb összefüggéseket is könnyedén fel tudja tárni.

A WayQuest mezőgazdasági kontrolling rendszerével mindez mostantól az Ön számára is elérhető.  A vállalkozása erőgépeiben elhelyezésre kerülő GPS modulokon alapú technológiánknak, illetve az egyedi igényekre szabható, felhasználóbarát szoftver kezelőfelületének köszönhetően - bárhol is tartózkodjon-, Ön mindig pontos képet kap az erőgépeivel zajló munkafolyamatokról.  Akár az íróasztala mellett ülve, akár útközben egy megbeszélésre sietve, másodperc pontossággal nyomon követheti az aktuálisan zajló eseményeket. 

Kattintson most és kérjen egy kockázatoktól és költségektől mentes díjmentes helyszíni felmérést, amelynek keretében pontosan megismerheti, hogyan profitálhat igazán gazdasága a mezőgazdasági kontrolling rendszerünkből!

Tanulmány letöltése

Töltse le részletes tanulmányunkat, melyből megtudhatja, hogy a piacon egyedülálló WayQuest mezőgazdasági kontrolling rendszer hogyan képes az Ön gazdaságát – a benne megbújó gazdasági potenciált kiaknázva – még versenyképesebbé és jövedelmezőbbé változtatni!

Tanulmány letöltése

Előnyök

  • Hatékonyabb termeléssel még több bevételt érhet el
  • Tökéletes ellenőrzéssel mindent kontrollálhat
  • Csökkentheti a költségeit, így még több profitra tehet szert
  • Precíz hardverekkel pontos adatokhoz fér hozzá
  • A kapott információk alapján megbízható döntéseket hozhat
További előnyök

Referencák

Akik már sikeresebbek – kattintson és ismerje meg referenciáinkat!

Referenciák