Erőforrások optimalizálása

2016-09-07

Csökkentsen költségein: takarítson meg pénzt és időt az erőforrásai optimalizálásával és szabaduljon meg a felesleges adminisztrációtól!

Professzionális kimutatások

Szeretné forintra pontosan tudni, hogy erőforrásainak – gépeinek, munkaerejének, fogyóeszközeinek– milyen a kihasználtsága? Fontos Önnek a gép- és munkaidő precíz elszámolása? Mezőgazdasági kontrolling rendszerünkkel mindez elérhetővé válik…

Rendszerünkkel Ön pontosan megismerheti, mennyire hatékonyak járművezetői: a munkaidő hatékonyság jelentés esetében napokra bontva összesítheti a munkavégzéssel töltött időt, a mozgásokat és a gyújtáson töltött időt egyaránt. Így könnyen – a jelentés mentését követően akár grafikonon megjelenítve – összehasonlítható vagy áttekinthető több járművezető adott időszakra vonatkozó munkája is.

Mindezzel Ön pontosan tudni fogja, hogy járművezetői mennyire optimálisan használják a gépeit, másrészt pedig akár a bérelszámolást is megalapozhatják ezek az információk. Adhat jutalékot a gazdaságos, vagy éppen levonhat a bérekből a pazarló magatartásért, hiszen minden adat rendelkezésre áll ehhez.

A rendszerrel hiteles, megbízható adatokon alapuló és visszakereshető információk birtokában hozhatja meg a napi operatív és vállalkozása szempontjából létfontosságú stratégiai döntéseket.

A munkafolyamatok részletekbe menő ellenőrizhetőségének köszönhetően Ön valóban teljes kontrollt gyakorolhat gazdasága működésére, az azonnali beavatkozás lehetősége mellett. Ennek érdekében a mezőgazdasági kontrolling rendszerünk automatikusan riasztást küld Önnek erőgépei gyanús üzemanyagszint csökkenéséről, vagy éppen az erőgépe munkaterület elhagyásáról illetve meghibásodásáról is.

Kattintson most és ismerje meg a WayQuest mezőgazdasági kontrolling rendszerében rejlő potenciált gazdasága számára – egy díjmentes helyszíni felmérés keretében. Önnek nincs kockázata, nincs költsége: éljen a lehetőséggel!

Tanulmány letöltése

Töltse le részletes tanulmányunkat, melyből megtudhatja, hogy a piacon egyedülálló WayQuest mezőgazdasági kontrolling rendszer hogyan képes az Ön gazdaságát – a benne megbújó gazdasági potenciált kiaknázva – még versenyképesebbé és jövedelmezőbbé változtatni!

Tanulmány letöltése

Előnyök

  • Hatékonyabb termeléssel még több bevételt érhet el
  • Tökéletes ellenőrzéssel mindent kontrollálhat
  • Csökkentheti a költségeit, így még több profitra tehet szert
  • Precíz hardverekkel pontos adatokhoz fér hozzá
  • A kapott információk alapján megbízható döntéseket hozhat
További előnyök

Referencák

Akik már sikeresebbek – kattintson és ismerje meg referenciáinkat!

Referenciák