Adatrögzítéssel a pontos kimutatásokért

2016-09-08

Szeretné pontosan tudni, hogy erőgépei mennyi üzemanyagot használtak fel a munkálatok során? Másodpercre pontos menetnaplóra van szüksége az elszámolásokhoz? Mindezt megszerezheti mezőgazdasági kontrolling rendszerünkkel.

Adatok bárhol és bármikor

Az erőgépek üzemanyag felhasználása és a munkabérek rendkívül jelentős tételek a költségvetésben, amelyeket mindenképp érdemes optimalizálni. Már néhány százaléknyi költségcsökkentéssel kézzelfogható megtakarítást érhet el éves szinten, de ehhez arra van szükség, hogy pontosan rendelkezésre álljanak a szükséges adatok.

Egy megfelelő menetnapló az alábbiakat tartalmazza: a járművezető neve, az erőgép rendszáma, a jármű elindításának és leállításának időpontjai, valamint az indulás és az érkezés helyszíne. Ezen felül mindenképp rögzíteni kell a várakozási időket, az összes megtett távolságot, a haladással eltöltött időt, valamint az átlag- és maximális sebességet.

Ezekből az adatokból már rengeteg számítást elvégezhet, amelyet követően megteheti a szükséges lépéseket a költségek csökkentése érdekében. Sőt, mezőgazdasági kontrolling rendszerünk képes figyelmeztetéseket küldeni Önnek, amennyiben a jármű vezetője eltér valamilyen előre beállított értéktől. Ilyen lehet, ha túl sokat várakozik, vagy tiltott területen (nem a célterületen) végez munkát. Mindezen felül Ön rendszerünkkel pontos képet kaphat az üzemanyag felhasználásról is.

A WayQuest mezőgazdasági kontrolling rendszerből érkező jelentéseket az Ön igényeinek megfelelően teljesen személyre tudja szabni mind tartalom, mind megjelenés szempontjából. Szűréseket, rendezéseket és rengeteg beállítást végezhet el egyszerűen. Az adatok visszamenőlegesen is megtekinthetők és exportálhatók, így ön hosszabb időszakokon is elvégezheti a szükséges elemzéseket.

Kattintson most és kérjen egy minden kockázattól és költségtől mentes, teljesen díjmentes helyszíni felmérést, hogy megismerje, mekkora potenciál rejlik még gazdaságában!

Tanulmány letöltése

Töltse le részletes tanulmányunkat, melyből megtudhatja, hogy a piacon egyedülálló WayQuest mezőgazdasági kontrolling rendszer hogyan képes az Ön gazdaságát – a benne megbújó gazdasági potenciált kiaknázva – még versenyképesebbé és jövedelmezőbbé változtatni!

Tanulmány letöltése

Előnyök

  • Hatékonyabb termeléssel még több bevételt érhet el
  • Tökéletes ellenőrzéssel mindent kontrollálhat
  • Csökkentheti a költségeit, így még több profitra tehet szert
  • Precíz hardverekkel pontos adatokhoz fér hozzá
  • A kapott információk alapján megbízható döntéseket hozhat
További előnyök

Referencák

Akik már sikeresebbek – kattintson és ismerje meg referenciáinkat!

Referenciák