Jogi nyilatkozat

A weblap tartalma

Az ITineris Informatikai Kft. mindent megtesz a www.wayquest.hu weblapon közzétett információk helyességéért, naprakészségéért és teljesességéért. Ennek ellenére esetlegesen előfordulhatnak hibák és tévedések, vagy a weblapot ért rosszindulatú támadások, így a weblapon publikált információkból fakadó közvetett vagy közvetlen károkért, elmaradt haszonért az ITineris Informatikai Kft. nem vállal felelősséget.

Szerzői jogvédelem

Az ITineris név és a hozzá kapcsolódó logók az ITineris Informatikai Kft. bejegyzett védjegyei, illegális felhasználásuk büntetőjogi eljárást von maga után. A www.wayquest.hu weblapon megjelenő valamennyi tartalom (dokumentumok, képek, logók, stb.) szerzői jogvédelem alá esnek, bármilyen célból történő újrafelhasználásuk kizárólag az ITineris Informatikai Kft. írásbeli engedélyével lehetséges.

Hivatkozások

A www.wayquest.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját weboldalán az ITineris Informatikai Kft. külön hozzájárulása nélkül. Belső oldalakra mutató linkek abban az esetben helyezhetők el, ha ezek az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással. Tilos linket úgy elhelyezni, amelynek eredményeként a www.wayquest.hu weblap valamely más weblap részeként jelenik meg.

Mivel az ITineris Informatikai Kft. nincs befolyással bármely harmadik fél weblapján elhelyezett tartalomra, mind a www.wayquest.hu weblapra mutató linkek, mind www.wayquest.hu weblapról más weblapra mutató linkek esetében a harmadik fél által publikált információkért az ITineris Informatikai Kft. nem vállal felelősséget.

Tanulmány letöltése

Töltse le részletes tanulmányunkat, melyből megtudhatja, hogy a piacon egyedülálló WayQuest mezőgazdasági kontrolling rendszer hogyan képes az Ön gazdaságát – a benne megbújó gazdasági potenciált kiaknázva – még versenyképesebbé és jövedelmezőbbé változtatni!

Tanulmány letöltése

Előnyök

  • Hatékonyabb termeléssel még több bevételt érhet el
  • Tökéletes ellenőrzéssel mindent kontrollálhat
  • Csökkentheti a költségeit, így még több profitra tehet szert
  • Precíz hardverekkel pontos adatokhoz fér hozzá
  • A kapott információk alapján megbízható döntéseket hozhat
További előnyök

Referencák

Akik már sikeresebbek – kattintson és ismerje meg referenciáinkat!

Referenciák