Táblák és növénykultúrák költségei

2016-08-25

Ön pontosan tudja, hogy az egyes tábláin, illetve növénykultúráin mekkora költsége keletkezik? Mennyit takaríthatna meg, ha ezeket a ráfordításokat is racionalizálni tudná? Lépjen szintet az elemzésekben és maximalizálja bevételeit!

Minden adat egy rendszerben

Mekkora a megtérülése az egyes tábláinak és növénykultúráinak? A WayQuest mezőgazdasági rendszerével Ön pontosan megismerheti helyszínenkénti, munkafolyamatonkénti és munkagépenkénti lebontásban. Kiszámolhatja, hogy adott táblájának és növénykultúrájának mekkora a megtérülése, így optimalizálhatja a bevételeit: a kevésbé jövedelmező növények helyett sokkal prosperálóbbakat termelhet és a vállalkozás befektetői és menedzsment számára is hitelesebb adatokat szolgáltathat.

A WayQuest mezőgazdasági kontrolling rendszere térinformatika alapon képes begyűjteni az információkat, a kész adatokat pedig Ön egyetlen felületen áttekintheti: a rendszerbe feltöltheti saját táblái digitális térképeit (pl. MePAR, Fömi, földhivatal forrásokból), ezeket pedig szerkesztheti is, például bérbeadók változásakor, belvizes részek kivételezésekor, vagy növénykultúra változtatás miatt. Az egyedi parcellatérkép kezelés miatt áttekintheti saját területeit, és azt, hogy ott mikor, mi történt, akár gépre és erőgép-kezelőre lebontva. A mezőgazdaságban egyedülálló mezőgazdasági kontrolling rendszerünkkel az Ön vállalkozása is a kiszámítható és stabil fejlődés útjára léphet.

Tegyen egy lépést a gazdasága hatékonyságának és átláthatóságának növelése felé és igényelje most díjmentes helyszíni felmérésünket!

Tanulmány letöltése

Töltse le részletes tanulmányunkat, melyből megtudhatja, hogy a piacon egyedülálló WayQuest mezőgazdasági kontrolling rendszer hogyan képes az Ön gazdaságát – a benne megbújó gazdasági potenciált kiaknázva – még versenyképesebbé és jövedelmezőbbé változtatni!

Tanulmány letöltése

Előnyök

  • Hatékonyabb termeléssel még több bevételt érhet el
  • Tökéletes ellenőrzéssel mindent kontrollálhat
  • Csökkentheti a költségeit, így még több profitra tehet szert
  • Precíz hardverekkel pontos adatokhoz fér hozzá
  • A kapott információk alapján megbízható döntéseket hozhat
További előnyök

Referencák

Akik már sikeresebbek – kattintson és ismerje meg referenciáinkat!

Referenciák