Precíz hardverek

2016-08-25

A WayQuest rendszerének sikerességét számos hasznos, profi és megbízható kiegészítő modul és periféria garantálja, melyek a mezőgazdasági kontrolling rendszeren belül egységet alkotva az Ön vállalkozásának hatékonyabbá és jövedelmezőbbé tételét hivatottak biztosítani.

Szeretne igazán jövedelmező, a vállalkozása számára gazdaságos stratégiai döntéseket hozni? Ehhez elengedhetetlen, hogy megbízható és hiteles információk álljanak rendelkezésre. Ismerje meg a WayQuest rendszerének legfontosabb elemeit, amelyek hozzásegítik Önt a biztos döntéshez és a gazdaságosabb működéshez.

A mezőgazdasági célú erőgép felhasználás során kulcsfontosságú tényező, hogy a jármű precízen és pontosan, csakis a kijelölt útvonalon haladjon, tartsa a megfelelő sortávolságokat, illetve figyelemmel kísérje a telekhatárokat. A WayQuest rendszerének köszönhetően járműveibe éppen ezért egy olyan megbízható és az időjárás viszontagságinak ellenálló modul kerül telepítésre, ami a benne elhelyezett GPS vevőnek köszönhetően képes meghatározni a gépjármű pontos helyét, kiszámolni annak koordinátáit, haladási irányát és sebességét.  

Hogyan működik?

Az erőgépekbe épített eszköz globális helymeghatározó rendszere a helymeghatározást műholdas referencia-adók segítségével végzi. Megméri saját, legalább 4 műholdhoz viszonyított távolságát, mely távolságok metszéspontjában képes meghatározni a térbeli pozícióját, ami 3 dimenziós. Ennek köszönhetően a földi térkép-koordináta adatokon kívül magassági adatokat is képes megállapítani.

A WayQuest rendszerének agya, a GPS vevő lényegében egy passzív eszköz, a műholdakkal kommunikációt nem folytat és a térkép-koordináta adatokon (és magassági adatokon) kívül semmi mást nem szolgáltat. A GPS alapú rendszer tudása a térkép-koordináta adatok feldolgozásában rejlik, illetve abban, hogy az adatok kiértékelésével maximálisan kielégíti a felhasználó igényeket.

Az WayQuest mezőgazdasági kontrolling rendszerének magját képező Atlas gépjármű modul képes az ún. lassú jármű üzemmódra is, mely a bolyongás és a tényleges mozgás között is képes különbséget tenni, így akár a mélyszántást végző, alig néhány km/h sebességgel haladó traktor esetében is képes pontosan megállapítani annak mozgását.

Az Atlas modulhoz kapcsolódó Adatbevitel eszköz segít abban, hogy az erőgépet vezetők és a munkafolyamatok minden körülmények között azonosíthatóak legyenek.

A WayQuest rendszerének maximális hatékonyságát és megbízhatóságát az alábbi modulok és perifériák garantálják:

  • Analóg-, illetve digitális munkafolyamat választók, melyek a munkagép illetve a munkafolyamat pontos megválasztására és azonosítására szolgáló perifériák.
  • A Kapacitív üzemanyag szonda, melynek beszerelését az olyan járművekbe ajánljuk, melyek beépített üzemanyag szintmérője nem megfelelő pontosságú.
  • Az Atlas járműmodulhoz csatlakoztatott elektronikus átfolyásmérő alkalmazásával lehetővé válik az erőgép motorjának üzemanyag-felhasználásának még precízebb mérése.

Tanulmány letöltése

Töltse le részletes tanulmányunkat, melyből megtudhatja, hogy a piacon egyedülálló WayQuest mezőgazdasági kontrolling rendszer hogyan képes az Ön gazdaságát – a benne megbújó gazdasági potenciált kiaknázva – még versenyképesebbé és jövedelmezőbbé változtatni!

Tanulmány letöltése

Előnyök

  • Hatékonyabb termeléssel még több bevételt érhet el
  • Tökéletes ellenőrzéssel mindent kontrollálhat
  • Csökkentheti a költségeit, így még több profitra tehet szert
  • Precíz hardverekkel pontos adatokhoz fér hozzá
  • A kapott információk alapján megbízható döntéseket hozhat
További előnyök

Referencák

Akik már sikeresebbek – kattintson és ismerje meg referenciáinkat!

Referenciák