Megtakarítás

2016-08-25

Vessen véget a szükségtelen pazarlásnak a mezőgazdasági kontrolling rendszer segítségével. Derítsen fényt a gazdaságában sok bosszúságot okozó többletkiadások forrására. Megtudhatja, hogy melyek azok a területek, melyek gátját vetik vállalkozása további sikerességének!

Kiszámolta már valaha, hogy mekkora veszteségeket okoz az Ön mezőgazdasági vállalkozásának is a különböző visszaélésekből, magáncélú használatból és az alacsonyabb hatékonyságú munkavégzésből eredő problémák? Szeretne végre pontos és egzakt számokat kapni egy-egy növényi kultúra művelési költségével kapcsolatban? Akkor jó helyen jár…

A súlyos visszaélések és a gazdaságáról rendelkezésre álló kevés információ ebben a pillanatban is komoly terhet rónak az Ön mezőgazdasági vállalkozására.  Sajnálatos módon egy megfelelő és pontos ellenőrző rendszer hiányában Önnek gyakran csak feltételezései lehetnek arról, hogy mekkora kár érheti egy-egy bosszantó és káros tevékenység vagy éppen a gyenge hatékonyságú munkafolyamatok eredményeképp.

A WayQuest megbízható és minden visszaélést kizáró mezőgazdasági kontrolling rendszerének segítségével elejét veheti az ilyen és ehhez hasonló illegális tevékenységekből fakadó súlyos veszteségeknek, továbbá a GPS alapú rendszerünknek köszönhetően egzakt és pontos számokat, adatokat kaphat egy tábla vagy növényi kultúra művelési költségét illetően. Az így kapott valós, és a tényeket számszerűsítő adatokra alapozva pedig értékes következtetéseket vonhat le az egyes kultúrák művelését, illetve az egyes munkafolyamatok költséghatékonnyá tételét tekintve.

A rendszer használatával többé nem lesz gondja a munkaidők tételes és pontos elszámolásával sem, hiszen az erőgépekbe épített WayQuest GPS vevő modulokhoz kapcsolódó perifériák lehetővé teszik a dolgozók személy szerinti azonosítását is. Így Ön nem csak erőgépe, hanem kezelője hatékonyságáról is valós képet kap a WayQuest szoftvere segítségével elkészíthető összesítő jelentésből. Ez alapján elkerülhetők a nézetkülönbségekből adódó konfliktusok a munkavállalójával és valóban csak a ténylegesen elvégzett munkáért fog fizetni.

Ne üljön tovább tétlenül, cselekedjen most, indítsa el mezőgazdasági vállalkozását a jövedelmezőbb és gazdaságosabb működés útján és számolja ki Megtérülési kalkulátorunk segítségével, milyen gyorsan térül meg az Ön számára a WayQuest rendszerének használata!

Tanulmány letöltése

Töltse le részletes tanulmányunkat, melyből megtudhatja, hogy a piacon egyedülálló WayQuest mezőgazdasági kontrolling rendszer hogyan képes az Ön gazdaságát – a benne megbújó gazdasági potenciált kiaknázva – még versenyképesebbé és jövedelmezőbbé változtatni!

Tanulmány letöltése

Előnyök

  • Hatékonyabb termeléssel még több bevételt érhet el
  • Tökéletes ellenőrzéssel mindent kontrollálhat
  • Csökkentheti a költségeit, így még több profitra tehet szert
  • Precíz hardverekkel pontos adatokhoz fér hozzá
  • A kapott információk alapján megbízható döntéseket hozhat
További előnyök

Referencák

Akik már sikeresebbek – kattintson és ismerje meg referenciáinkat!

Referenciák