Megbízhatóság

2016-08-25

Mezőgazdasági kontrolling rendszerünket a hazai piac szereplőivel és a magyar gazdákkal szoros együttműködésben az egyedi igényeket szem előtt tartva folyamatosan fejlesztjük. Ennek köszönhetően a WayQuest GPS technológián alapuló rendszerével az erőgépeivel végrehajtott munkafolyamatok garantáltan a legprecízebb módon és maximális hatékonyság mellett lesznek végezhetők.

A WayQuest mezőgazdasági kontrolling rendszerrel Ön egyszerűen és átláthatóan kezelheti mezőgazdasági vállalkozása munkafolyamatait, miközben az esetlegesen felmerülő egyedi, és csakis az Ön gazdaságára jellemző igényekhez is maximálisan képes alkalmazkodni.

A csak és kizárólag magyar fejlesztésű, a hazai piac és a magyar gazdák egyedi igényeit szem előtt tartó, GPS alapú mezőgazdasági kontrolling rendszerünk használata során biztos lehet benne, hogy az erőgépeivel végrehajtott munkafolyamatok a lehető legprecízebben, maximális teljesítmény és hatékonyság mellett lesznek elvégezve.

A WayQuest rendszerébe integrálható parcellatérképek segítségével tisztán láthatók és követhetők a megművelésre váró saját területek, illetve a rajtuk zajló pillanatnyi munkafolyamatok és mozgások.

Az áttekinthetőséget és a rendszer egyszerű használatát a könnyen kezelhető szoftver és az egyedi igényekre szabható kezelőfelület kialakítása garantálja. A saját területekről, parcellákról a rendszerbe feltöltött, részletes térképeket különböző grafikonokkal és jelentésekkel is összekapcsolhatja, még szemléletesebbé téve ezzel az adott terület potenciálját, megkönnyítve ezzel a szakmai döntések meghozatalát a terület jövőbeli hasznosítására vonatkozóan.

A percellákon dolgozó erőgépeit a WayQuest rendszerében feltöltött térképein nyomon követheti, külön azonosítóval és névvel elláthatja, megkülönböztetheti, megkönnyítve ezzel akár az egyedi teljesítmények kiértékelését.  További izgalmas lehetőség, hogy az egyes erőgépekhez beosztott dolgozókat is társíthat, így az egyének teljesítménye, illetve azok esetleges illegális tevékenységéből adódó visszaélések is precízen nyomon követhetőek, dokumentálhatók.

A WayQuest rendszerébe a saját tábláiról feltöltött térképei teljes egészében szerkeszthetőek az Ön saját szempontjainak figyelembe vételével. Összevonhat, szétbonthat területeket növényi kultúrák, illetve tulajdoni viszonyok alapján, miközben feltüntetheti és jelölheti rajtuk azon belvizes területeket is, melyet szeretne, hogy a munkafolyamatok során elkerüljenek az erőgépei.

A több, mint 300 elégedett partnerünkkel fennálló szoros kapcsolatunknak és a köztünk meglévő jól működő információáramlásnak köszönhetően rendszeresen figyelemmel kísérjük a gazdák illetve mezőgazdasági vállalkozások irányából felmerülő igényeket, melyekre választ adva folyamatosan fejlesztünk a WayQuest rendszerének szolgáltatásain.

Szeretné megismerni a vállalkozásában rejlő növekedési potenciált? Mérje fel most kockázatok és kötelezettségek nélkül: kérjen díjmentes helyszíni felmérést és tudja meg, hogyan lendíthet nagyot a bevételeken!

Tanulmány letöltése

Töltse le részletes tanulmányunkat, melyből megtudhatja, hogy a piacon egyedülálló WayQuest mezőgazdasági kontrolling rendszer hogyan képes az Ön gazdaságát – a benne megbújó gazdasági potenciált kiaknázva – még versenyképesebbé és jövedelmezőbbé változtatni!

Tanulmány letöltése

Előnyök

  • Hatékonyabb termeléssel még több bevételt érhet el
  • Tökéletes ellenőrzéssel mindent kontrollálhat
  • Csökkentheti a költségeit, így még több profitra tehet szert
  • Precíz hardverekkel pontos adatokhoz fér hozzá
  • A kapott információk alapján megbízható döntéseket hozhat
További előnyök

Referencák

Akik már sikeresebbek – kattintson és ismerje meg referenciáinkat!

Referenciák