Hatékonyság

2016-08-25

A WayQuest rendszerének az Ön vállalkozásába integrált megoldásainak köszönhetően hiteles adatokra alapozva átláthatóbbá teheti munkafolyamatait. A rendszerezett információn alapuló munkaszervezés eredményeképpen pedig kinyerhetővé válik a vállalkozásában meglévő, mélyen szunnyadó potenciált!

Ön is sokat gondolkozik azon, hogy miért nem sikerül elérnie az év elején kitűzött termelési célokat? Hosszú álmatlan éjszakákat tölt azzal, hogy rájöjjön, hogy hol vannak azok a gyenge pontok mezőgazdasági vállalkozásában, melyek útját állják a fejlődésnek?

Tegye átláthatóvá a mezőgazdasági munkafolyamatait és vessen véget a sötétben tapogatózásnak. Alapozza döntéseit megbízható és kíméletlenül pontos adatokra. Szerezzen precíz és átfogó képet az egyes erőgépek, dolgozók, parcellák, kultúrák illetve munkaműveletek teljesítményére és a munkaidő hatékonyságára vonatkozóan.

A WayQuest mezőgazdasági kontrolling rendszer integrált megoldásainak köszönhetően az Ön számára olyan rendszerezett és jól áttekinthető adatok és kimutatások állnak majd rendelkezésére minden, a munkafolyamatainak hatékonyságát befolyásoló tényezőről, melyek birtokában pontos képet kaphat az egyes termelési eszközök teljesítményével kapcsolatban.

A rendszerünk lehetővé teszi a munkafolyamatok során feltérképezett értékes információk tárolását és a teljesítmény adatok hosszabb időszakra visszanyúló visszakereshetőségét. Ennek tükrében Ön mindig átfogó képet kap az egyes munkafolyamatok hatékonyságáról, melyet a még jobb megértés érdekében egyszerűen kezelhető táblázatos kimutatások formájában tehet szemléletesebbé. Mindezek a kimutatások kiváló alapot szolgáltatnak akár a gazdálkodási napló és a terület-alapú összesítők elkészítéséhez is, ezzel is megkönnyítve a napi ügymenetet.

A WayQuest rendszerének segítségével pontosan elszámolhatja akár a bérmunka során megtett km-eket, az elvégzett fuvarok számát, igazolhatja az Ön által megművelt területeken elvégzett munkát. Az esetleges gépkölcsönzés esetén pedig az üzemórákat is pontosan vita nélkül számolhatja el.

Mindezt úgy, hogy közben a rendszer feletti teljes kontroll mindvégig az Ön kezében marad. Ezáltal lehetősége nyílik akár az emberi tévedésekből fakadó hibák utólagos korrekciójára, továbbá a rendszerben található, rendezett adatok exportálására saját vállalatirányítási illetve ügyviteli rendszerébe.

A WayQuest megoldásai által biztosított, értékes és pótolhatatlan információk segítségével olyan, a mezőgazdasági vállalkozása szempontjából szükséges feladatokra illetve esetleges problémákra világíthat rá, melyek eddig korlátozták vállalkozását és annak munkavégzőit a fejlődésben és hatékony teljesítményben. 

Hatékonyabbá és átláthatóbbá tenné munkafolyamatait? Igényelje most díjmentes helyszíni felmérésünket, ahol egy személyre szabott konzultáció keretében minden további kötelezettségtől mentesen megtudhatja, hogyan teheti hatékonyabbá mezőgazdasági vállalkozása működését. Tegyen egy próbát és kattintson!

Tanulmány letöltése

Töltse le részletes tanulmányunkat, melyből megtudhatja, hogy a piacon egyedülálló WayQuest mezőgazdasági kontrolling rendszer hogyan képes az Ön gazdaságát – a benne megbújó gazdasági potenciált kiaknázva – még versenyképesebbé és jövedelmezőbbé változtatni!

Tanulmány letöltése

Előnyök

  • Hatékonyabb termeléssel még több bevételt érhet el
  • Tökéletes ellenőrzéssel mindent kontrollálhat
  • Csökkentheti a költségeit, így még több profitra tehet szert
  • Precíz hardverekkel pontos adatokhoz fér hozzá
  • A kapott információk alapján megbízható döntéseket hozhat
További előnyök

Referencák

Akik már sikeresebbek – kattintson és ismerje meg referenciáinkat!

Referenciák