Ellenőrzés

2016-08-25

A WayQuest mezőgazdasági kontrolling rendszere másodperc alapú nyomon követést tesz lehetővé az erőgépeivel végzett munkafolyamatok során. Így Ön kényelmesen az irodájából vagy éppen útközben is figyelemmel kísérheti a munkavégzést, annak minőségét illetve hatékonyságát!

Szeretne mindig naprakész lenni a gazdaságában zajló aktuális munkafolyamatokkal kapcsolatban? Sokszor úgy érzi, ha nincs ott személyesen az események közelében, akkor biztos, hogy valami rosszul fog elsülni? Tartsa rajta kezét a vállalkozás ütőerén úgy, hogy közben maradjon ideje mással is foglalkozni.

Kövesse nyomon kényelmesen, akár az íróasztala mellett vagy otthonában a kanapén ülve az erőgépeinek pillanatnyi, GPS alapon meghatározott pozícióját, mozgási irányát, sebességét vagy éppen a megállásának időtartamát. Így amellett, hogy biztonságban tudja erőgépeit, egyszerűen és könnyedén ellenőrizheti a munkavégzés minőségét, illetve a járművezetők teljesítményét és munkavégzésük hatékonyságát.

A WayQuest GPS alapú mezőgazdasági kontrolling rendszerével pontos képet kaphat arról, hogy a munkavégzés során a teljes munkaterület megművelésre került-e, illetve a járművekben elhelyezett GPS vevő modul segítségével elkerülheti a többszörös művelésből adódó felesleges idő, energia és pénz pazarlását is. A modul által továbbított helyadatokat a rendszer összeveti a benne szereplő digitális térképekkel, így Ön könnyedén felfedezheti a művelésből kimaradt területeket, aminek köszönhetően biztos lehet benne, hogy egyetlen értékes négyzetcentiméter sem marad megműveletlen.

Az Atlas képes csatlakozni a jármű CAN buszrendszerére, és onnan számos valós idejű adatot kinyerni, mint például az üzemanyag felhasználás, motorterhelés, motorfordulatszám, kihajtótengelyek fordulatszáma és így tovább. Az olyan rendszerhez kapcsolható perifériáknak köszönhetően, mint a kapacitív üzemanyag szonda és az elektronikus átfolyásmérő, minden pillanatban részletes képet kaphat járművei üzemanyag felhasználásáról is, így az könnyen előre kalkulálhatóvá válik.

A WayQuest rendszeréből kinyert friss és mindig naprakész adatokat pillanatok alatt integrálhatja vállalati és ügyviteli rendszerébe, ezáltal a vállalkozása számára elérhető, legrelevánsabb információk alapján hozhatja meg a gazdaságát érintő stratégiai és a napi működést befolyásoló taktikai döntéseket.

Ráadásul a kifejezetten az okostelefonokhoz és tabletekhez fejlesztett alkalmazásuknak köszönhetően bármerre jár, néhány kattintás segítségével nyomon követheti járművei mozgását. Automatikus azonnali riasztást kérhet erőgépei gyanús üzemanyag szint csökkenéséről vagy éppen az erőgépe munkaterület elhagyásáról, illetve meghibásodásáról is.

Tanulmány letöltése

Töltse le részletes tanulmányunkat, melyből megtudhatja, hogy a piacon egyedülálló WayQuest mezőgazdasági kontrolling rendszer hogyan képes az Ön gazdaságát – a benne megbújó gazdasági potenciált kiaknázva – még versenyképesebbé és jövedelmezőbbé változtatni!

Tanulmány letöltése

Előnyök

  • Hatékonyabb termeléssel még több bevételt érhet el
  • Tökéletes ellenőrzéssel mindent kontrollálhat
  • Csökkentheti a költségeit, így még több profitra tehet szert
  • Precíz hardverekkel pontos adatokhoz fér hozzá
  • A kapott információk alapján megbízható döntéseket hozhat
További előnyök

Referencák

Akik már sikeresebbek – kattintson és ismerje meg referenciáinkat!

Referenciák